Op deze pagina vind je een aantal YouTube films die ik heb gemaakt om duidelijk te maken wat ons onderbewustzijn is en welke invloed dit op ons heeft. Het wordt ook wel het onderbuikgevoel genoemd maar het is veel meer dan dat. Dit is een niet te onderschatten factor en toch is hier in de dagelijkse praktijk  weinig aandacht voor. Bij het bekijken van het intro bewust worden van je onderbewuste zal het al duidelijk worden. De filmpje zijn oplopend genummerd. De index staat hieronder.

1e filmpje bewust worden van je onderbewuste
2e Filmpje invloed van je onderbewuste
3e Invloed van overtuigingen op ons denken
4e Gevoelens, gevoeligheden, trauma’s en emotiesporen.

Deel 1

Het eerste filmpje maakt duidelijk dat het lichaam je signalen geeft als er iets niet in balans is. Dan hebben we een keuze: luisteren of onderdrukken?

Heb je nadien nog vragen? bel dan: 06 505 889 81 of maak gebruik van de contactknop

Deel 2

Het tweede filmpje gaat over je onderbewustzijn. Ontdek hoe veel je onbewust doet en hoeveel bewust. Onbewust doe je automatisch dingen volgens een vast patroon. ontdek hoeveel je onbewust doet.

Heb je nadien nog vragen? bel dan met: 06 505 889 81 of maak gebruik de contactknop.

 

Deel 3

Deel 3 gaat over de invloed van overtuigingen. We hebben allemaal bewuste en onbewuste overtuigingen. Hoe ontstaan deze en ontdek hoe ze jou (on) bewust beïnvloeden in je manier van denken.

Heb je nadien nog vragen? bel dan: 06 505 889 81 of gebruik de contactknop.

Deel 4

Waarom raken sommige mensen je zo? Hoe kan het dat als je sommige dingen die je leest in de krant of televisie ziet je zo diep raken. Waar komt die gevoeligheid vandaan ? leer dat in dit filmpje.

Heb je nadien nog vragen?  kunt je bellen 065058981 of gebruik de contactknop.